360
Zastitnik gradjana

 

 www.difmoe.eu

 betlen

Дечје одељење

Савремено опремљено Дечје одељење Сомборске библиотеке омогућава остварење посебних програма за анимацију, помоћ деци разноврсних интересовања и различиту форму представљања. Аутоматизовано пословање с бар код задужењем и чланском картом омогућава интерактивну онлине комуникацију корисника с Библиотеком. Школска лектира, сликовнице, белетристика, стручна литература као и часописи за децу у слободном су приступу.

Успостављена је стална сарадња са Предшколском установом Вера Гуцуња, Канцеларијом за младе, основним школама, кроз културне програме, сусрете с најмлађим читаоцима, видео пројекције, дигиталне презентације и едукативно-забавне радионице. Библиотека сарађује и са другим сродним институцијама и удружењима за младе.

Најмлађим корисницима су доступни рачунари са бесплатним приступом на Интернет. Модерно опремљена читаоница у којој могу учити, читати часописе и користити наш скромни кутак са енциклопедијама, такође, је доступна читаоцима. Уз сталне кориснике бројне су групне посете на радионицама и програмима Библиотеке.

Дечје одељење организује радионице применом медијске документације ЕБАРТ у сврху богатијег истраживања и едукације.

РАДИОНИЦЕ: Дигитална књига, Пет чула, Осећања, Круг пријатељства, Фењер сликовнице, Бонтон, Пантомима, Упознајмо библиотеку и многе друге тематске радионице.

Телефон: 025/ 431 010
e-mail: decijegbso@eunet.rs
web: www.biblionica.rs

Радно време:
Радним даном: 7:30 - 19:00,
суботом 7:30 - 13:00